Пошук

Застосування РРО/ПРРО на ринках та ярмарках

Дата: 17.09.2021 11:15
Кількість переглядів: 47

Фото без опису         Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі інформує щодо застосовування РРО та/або ПРРО на ринках та ярмарках субєктами господарювання, які перебувають на загальній системі оподаткування.

         При реалізації продукції на ринках, ярмарках (за винятком розташованих на їх території магазинів, кіосків, наметів, павільйонів, приміщень контейнерного типу) дозволено проводити розрахункові операції без застосування реєстраторів розрахункових операцій (даліРРО) або програмних РРО (даліПРРО) з використанням розрахункових книжок і книг обліку розрахункових операцій за умови, якщо граничний розмір річного обсягу розрахункових операцій з продажу товарів складає менш як 500 тис. гривень на один субєкт господарської діяльності.

         У разі перевищення річного обсягу розрахункових операцій з продажу товарів субєкт господарювання зобовязаний в місячний термін з дати перевищення річного обсягу розрахункових операцій зареєструвати РРО та/або ПРРО й застосовувати їх під час проведення розрахунків.

         Детальна інформація розміщена в Загальнодоступному інформаційно-довідковому ресурсі у розділі 109.04 ЗІР за посиланням: https://zir.tax.gov.ua/.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь