Пошук

На Херсонщині викрили схему приховування від оподаткування 48 мільйонів гривень

Дата: 20.09.2021 10:55
Кількість переглядів: 72

Фото без описуФахівці відділу боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі спільно зі співробітниками Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі області викрили схему приховування від оподаткування доходів у значних розмірах.

Зокрема ревізори встановили, що громадянин, який був бенефіціаром – головним одержувачем прибутку, налагодив довірені стосунки з посадовими особами заводів – переробників молока та здійснював вирішальний вплив на діяльність громадян, від імені яких проводились фінансові операції.

Завдяки такій налагодженій схемі, заводи – переробники молока перерахували на банківські рахунки підконтрольних підприємців загалом понад 48 млн гривень. Ці кошти отримав, привласнив і приховав від оподаткування бенефіціар. За рахунок таких оборудок бюджет недоотримав понад 12 млн гривень податкових платежів.

Наразі тривають подальші слідчі дії в межах досудового розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 212 Кримінального кодексу України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь