Пошук

З початку року на Херсонщині розпочали діяльність 811 нових підприємств

Дата: 21.09.2021 10:46
Кількість переглядів: 58

Фото без описуПротягом січня – вересня 2021 року на Херсонщині зареєстровано           811 нових юридичних осіб, які стали на облік як платники податків в органах ДПС. Про це повідомили спеціалісти управління електронних сервісів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Лідер за кількістю новостворених юридичних осіб – обласний центр. З початку року в Херсоні зареєстровано 398 нових підприємств, що становить 49 % від загальної кількості новостворених фірм.

Реєстрація нових фірм та установ – позитивний сигнал, який свідчить про сприятливі економічні тенденції регіону. Позитивно це відображається і на податкових надходженнях.

Крім того, використовуючи сучасні електронні сервіси від ДПС, кожне підприємство чи фірма нині має можливість звітувати та спілкуватися з податковою службою в електронному форматі. У разі виникнення питань щодо вибору системи оподаткування, заповнення документів чи подання звітності, платники податків завжди можуть звернутися до Центрів обслуговування платників, що діють при ДПІ.

На замітку! Повний перелік адміністративних послуг ДПС для представників бізнесу та громадян розміщено на субсайті територіальних органів ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та  м. Севастополі в розділі «Адміністративні послуги».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь