Пошук

На обліку в податковій службі Херсонщини перебувають 78 тисяч платників податків

Дата: 21.09.2021 10:37
Кількість переглядів: 70

Фото без описуЯк повідомили в управлінні електронних сервісів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, станом на 1 вересня 2021 року на обліку в органах податкової служби регіону перебувають 78 039 платників податків. Це на 1414 платників більше, ніж на початок року.

         Із загальної кількості суб’єктів господарювання 33 734  – юридичні особи, 44 305 – фізичні особи – підприємці. На початок року 33 816 господарюючих суб’єктів мали статус юридичної особи, а 42809 підприємців.

         Наразі податкова служба максимально використовує електронний формат спілкування. Станом на початок вересня поточного року 78% платників Херсонщини вже звітують засобами e-mail. Крім того, значна частина адміністративних послуг теж реалізується в електронному форматі.

         Варто додати, що для подання звітних документів в електронному вигляді необхідно отримати ключ електронного цифрового підпису в будь-якого кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг.

            Більш детальна інформація – в Центрах обслуговування платників, за телефоном 0800 501 007 або за посиланням: https://acskidd.gov.ua.

         Підпишіться на сторінку Державної податкової служби України у Facebook! Тільки тут найактуальніші податкові новини!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь