Пошук

Зробити шкільне харчування дітей здоровим - реально!

Дата: 10.09.2021 14:44
Кількість переглядів: 300

Фото без описуСаме про це говорили 09 вересня на регіональному форумі «Реформа шкільного харчування», який проходив у м. Одеса. Форум покликаний зробити реформу максимально ефективною та результативною для людей.

Серед учасників заходу також були присутні Верхньорогачицький селищний голова Світлана Коротун та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Верхньорогачицької селищної ради Світлана Нестеренко. Запрошені мали змогу не лише заслухати спікерів: міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета; міністра охорони здоров’я України Віктора Ляшка; голови Одеської ОДА Сергія Гриневецького, мера Одеси Генадія Труханова, але й отримати відповіді на актуальні питання від експертів галузі.

Окрім теоретичної складової, учасникам форуму показали на практиці, що процес приготування шкільних обідів може бути значно спрощеним та прискореним, слід лише дотримуватися технологічних процесів та користуватися оновленим обладнанням!
Всі присутні змогли не тільки оцінити смак та користь 7 страв оновленого шкільного меню, приготованих кухарями за 45 хвилин, але й побачити весь процес приготування.

Під час проведення заходу говорили не лише  про проблемні питання реформи шкільного харчування, але й розглядали успішні кейси інших країн та їх застосування в Україні, ділилися власним досвідом з колегами.

Заходи такого формату допомагають краще сприймати зміни, налаштуватися на дієве та результативне впровадження інновацій!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь