Пошук

Під час обласної селекторної наради заслухали питання розвитку Верхньорогачицької територіальної громади

Дата: 30.08.2021 08:13
Кількість переглядів: 98

Фото без описуСьогодні, 30 серпня 2021 року, під керівництвом голови Херсонської обласної державної адміністрації Сергія Козиря відбулась щотижнева селекторна нарада щодо обговорення шляхів вирішення актуальних питань розвитку області за участю представників структурних підрозділів ОДА, керівників районів, територіальних громад та міст обласного значення.

Під час наради було розглянуто й обговорено актуальні питання Херсонщини. Серед яких: епідемічна ситуація та запобігання поширенню на території області коронавірусної хвороби COVID-19; реалізація на території Херсонської області проєкту «Агро Варта»; забезпечення впровадження напрямків державної фінансової підтримки виноградарів та садівників області; співфінансування будівництва амбулаторій загальної практики сімейної медицини; стан готовності закладів освіти області до роботи в новому 2021/2022 навчальному році.

Окрім того, під час наради, традиційно щотижнево заслуховуються питання розвитку територіальних громад Херсонщини. Цього понеділка доповідала Верхньорогачицький селищний голова Світлана Коротун, яка охарактеризувала громаду, окремо зупинилися на кожній із галузей громади, виконанні бюджету тощо.

Але крім питань розвитку та досягнень громади селищний голова окреслила і проблемні питання, для вирішення яких потрібна підтримка обласної влади.

Зокрема, Світлана Іванівна попросила якнайшвидше посприяти у вирішенні питання з відновлення робіт на об’єктах із ремонту двох мостів, що знаходяться в селі Олексіївка та в’їзді в селище Верхній Рогачик. Зокрема на + 11 та +18 кілометрах автомобільної дороги загального користування державного зачення Т-22-08 /Т-08-04/Верхній Рогачик-Нижні Сірогози

«Просимо Вашого втручання та якнайшвидшого відновлення робіт – скільки вже відбулося досить серйозне просідання ґрунту, що створює аварійну ситуацію на даних автомобільних дорогах, які сполучають центр громади зі старостинськими округами, здійснюється підвіз школярів до місця навчання та у зворотньому напрямку», - звернулася до очільника Херсонщини селищний голова.

Також серед проблемних були озвученні питання ремонтів доріг загального користування О220501 (Верхній Рогачик-Новомиколаївка (Зелене) та О220503 (Нижній Рогачик/Т08-04/) і питання – неякісного покриття телевізійним цифровим сигналом Т2 або повна його відсутність на територіях населених пунктів громади, що унеможливлює якісний прийом ефірного сигналу.

У результаті голова Херсонської облдержадміністрації Сергій Козир доручив відповідальним виконавцям обласного рівня терміново вирішити дані проблемні питання та відзвітувати про стан їх виконання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь