Пошук

Напередодні нового навчального року верхньорогачицькі дітлахи отримали подарунки від громади

Дата: 30.08.2021 08:10
Кількість переглядів: 107

Фото без описуНапередодні 1 вересня, а саме 30 серпня 2021 року, у Верхньорогачицькій селищній раді відбулася зустріч селищного голови Світлани Коротун із дітьми, які є підопічними служби у справах дітей виконавчого комітету селищної ради.

Цього дня для дітлахів було проведено зустріч із селищним головою та активом виконавчого комітету, екскурсію відділами селищної ради. Крім того, кожен із дітей зміг випробувати на собі роль місцевого депутата завітавши до сесійної зали селищної ради.

По завершенню зустрічі з Верхньорогачицьким селищним головою кожен отримав у подарунок шкільні набори канцелярії, що просто необхідні для навчання.

«У переддень Дня знань бажаю всім вам із новими силами та наполегливістю розпочати новий навчальний рік. Успіхів вам у здобутті знань, гарних оцінок та здоров’я!», - побажала дітям Світлана Коротун.

Але на тому приємні сюрпризи не завершилися і дітлахи разом із начальником служби у справах дітей Оленою Ігнатенко та уповноваженою особою з питань соціального захисту Юлією Вечоркіною вирушили на екскурсію до центрального краєзнавчого музею. А після неї відправилися на дитячий розважально-пізнавальний захід, що відбувся на базі центральної бібліотеки громади.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь