Пошук

До бюджетів громад Херсонщини сплатили понад 3,2 мільярда гривень

Дата: 30.08.2021 09:55
Кількість переглядів: 63

Фото без описуЗа 7 місяців 2021 року до бюджетів громад Херсонщини надійшло 3253 млн гривень податкових платежів. Про це повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим. У порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження збільшилися на 17,4%, що у грошовому еквіваленті складає 483 млн гривень.

Більшу частину надходжень сформував податок на доходи фізичних осіб, якого отримано 2192 млн гривень, це майже на 372 млн гривень або на 20,4% більше, ніж за сім місяців попереднього року.

Представники малого та середнього бізнесу цьогоріч сплатили єдиного податку на 42 млн гривень або 10,4% більше, ніж торік – 444,6 млн гривень. Від підприємств надійшло 59 млн гривень, від підприємців – 304,6 млн гривень, від агровиробників – майже 81 млн гривень.

Землекористувачі Херсонщини спрямували до скарбниць 355,6 млн гривень та перевищили тогорічну суму майже на 28 млн гривень або на 8,5%. Зокрема, від юридичних осіб бюджети отримали 241,4 млн гривень плати за землю й орендної плати, а від громадян –114,2 млн гривень.

Суб’єкти господарювання, які торгують у роздріб підакцизною групою товарів, сплатили 91,5 млн гривень акцизного податку від реалізації, що на 7,7 млн гривень або на 9% більше, ніж торік.

Ще 79 млн гривень надійшло до казни у вигляді податку на майно, відмінне від земельної ділянки, цей показник більше від тогорічного на 24,8 млн гривень або 45,7%. Більшу частину від зазначеної суми сплатили юридичні особи – 60,3 млн гривень, решту 18,8 млн гривень – громадяни.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі дякує сумлінним платникам податків за відповідальне ставлення до процесу оподаткування та вчасне внесення податкових зобов’язань до бюджетів усіх рівнів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь