Пошук

Заклади освіти Верхньорогачицької громади готові до роботи в новому навчальному році

Дата: 26.08.2021 15:27
Кількість переглядів: 229

Фото без описуПро це, під час апаратної наради при селищному голові, доповіла начальник відділу освіти, культури молоді та спорту виконкому селищної ради Світлана Нестеренко.

Як зазначила Світлана Михайлівна, перед початком нового навчального року, кожен заклад освіти повинен пройти перевірку та показати свою готовність до роботи. Для цього розпорядженням Верхньорогачицького селищного голови було створено комісію з перевірки готовності закладів освіти до роботи у новому 2021/22 навчальному році та затверджено її  персональний склад.

Тому з 18 по 20 серпня 2021 року комісією здійснено огляд закладів освіти з метою моніторингу стану їх підготовленості до нового навчального року. Всього перевірено 14 закладів освіти громади, із них: 6 закладів дошкільної освіти, 7 повної загальної середньої освіти та 1 заклад, дошкільної, повної загальної середньої освіти.

Під час об’їзду особлива увага приділялась питанням облаштування класних кімнат у початковій школі відповідно до вимог «Нової української школи», ремонту харчоблоків та спортивних залів тощо.

Окремо приділено увагу облаштуванню територій закладів, виконанню заходів з протипожежної безпеки та організації санітарно–протиепідеміологічного забезпечення освітнього процесу.

Як відмітила Світлана Нестеренко, станом на 25 серпня 2021 року, 50,8 % персоналу закладів повної загальної середньої освіти вже отримали щеплення від COVID-19. Серед лідерів – Ушкальський ЗПЗСО (96 % вакцинованих) та Верхньорогачицький опорний ЗПЗСО (80,3 % вакцинованих).Найгірша ситуація з щепленням у Чистопільському ЗПЗСО (3,3% вакцинованих), а це говорить про те, що в разі переходу області з зеленого до більш критичного рівня епіднебезпеки – заклад буде змушений працювати дистанційно.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь