Пошук

У Верхньорогачицькій громаді один активний випадок захворювання на СOVID-19

Дата: 25.08.2021 15:02
Кількість переглядів: 265

Фото без описуНа цьому наголосив головний лікар Верхньорогачицького Центру первинної медико-санітарної допомоги Анатолій Щербак  під час апаратної наради при Верхньорогачицькому селищному голові Світлані Коротун, що відбулася 25 серпня 2021 року.

За словами Анатолія Володимировича минулого тижня, а саме 20 серпня поточного року лабораторно підтверджено 1 новий випадок захворювання на СOVID-19.

Захворів чоловік, 1995 року народження з смт Верхній Рогачик. Наразі стан хворого стабільний, без ускладнень. Медичною бригадою ЦПМСД оперативно встановлено коло контактних осіб інфікованого. Як підтвердила діагностика на СOVID-19, із 4 контактних осіб жодного інфікованого. Варто зазначити, що інфікований чоловік не мав щеплення від коронавірусної хвороби. Натомість всі контактні з ним особи вже були вакциновані проти СOVID-19.

«Станом на 25 серпня дві дози щеплення вже отримали 699 верхньорогачан. За минулий тиждень провакциновано 150 осіб, із них ІІ дозою вакцини 83 особи, І дозою – 67 осіб. У пункті щеплення Центру первинної медико-санітарної допомоги в наявності 645 доз сертифікованих вакцин від СOVID-19: CoronaVac, Moderna, Pfizer та AstraZeneca», - підкреслив Анатолій Щербак.

«Тільки від кожного з нас залежить особиста безпека зокрема, та епідемічна ситуація в громаді загалом. Ми всі мамо бути зацікавленим у тому, щоб пандемія не поширювалася та швидше завершилася. Єдиний спосіб уникнути інфікування або ж полегшити перебіг хвороби – це вакцинація! Давайте будемо прислухатися порад медиків та більш відповідально ставитися до свого здоров’я та здоров’я оточуючих і близьких», - резюмувала обговорення даного питання порядку денного наради Світлана Коротун.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь