Пошук

У Верхньорогачицькій громаді один активний випадок захворювання на СOVID-19

Дата: 25.08.2021 15:02
Кількість переглядів: 280

Фото без описуНа цьому наголосив головний лікар Верхньорогачицького Центру первинної медико-санітарної допомоги Анатолій Щербак  під час апаратної наради при Верхньорогачицькому селищному голові Світлані Коротун, що відбулася 25 серпня 2021 року.

За словами Анатолія Володимировича минулого тижня, а саме 20 серпня поточного року лабораторно підтверджено 1 новий випадок захворювання на СOVID-19.

Захворів чоловік, 1995 року народження з смт Верхній Рогачик. Наразі стан хворого стабільний, без ускладнень. Медичною бригадою ЦПМСД оперативно встановлено коло контактних осіб інфікованого. Як підтвердила діагностика на СOVID-19, із 4 контактних осіб жодного інфікованого. Варто зазначити, що інфікований чоловік не мав щеплення від коронавірусної хвороби. Натомість всі контактні з ним особи вже були вакциновані проти СOVID-19.

«Станом на 25 серпня дві дози щеплення вже отримали 699 верхньорогачан. За минулий тиждень провакциновано 150 осіб, із них ІІ дозою вакцини 83 особи, І дозою – 67 осіб. У пункті щеплення Центру первинної медико-санітарної допомоги в наявності 645 доз сертифікованих вакцин від СOVID-19: CoronaVac, Moderna, Pfizer та AstraZeneca», - підкреслив Анатолій Щербак.

«Тільки від кожного з нас залежить особиста безпека зокрема, та епідемічна ситуація в громаді загалом. Ми всі мамо бути зацікавленим у тому, щоб пандемія не поширювалася та швидше завершилася. Єдиний спосіб уникнути інфікування або ж полегшити перебіг хвороби – це вакцинація! Давайте будемо прислухатися порад медиків та більш відповідально ставитися до свого здоров’я та здоров’я оточуючих і близьких», - резюмувала обговорення даного питання порядку денного наради Світлана Коротун.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь