Пошук

Верхньорогачицька громада урочисто відзначила День Незалежності України

Дата: 24.08.2021 09:30
Кількість переглядів: 214

Фото без описуДень Незалежності України – це найбільше національне свято. Адже Незалежність є найціннішим скарбом, найвищим досягненням та найвагомішим надбанням, яке прагнули здобути не одне покоління українців.

Тож, з нагоди 30-ї річниці Дня Незалежності України у Верхньорогачицькій громаді відбулись урочистості, святковий концерт та дискотека на площі біля центрального будинку культури. Вшанували цього дня і пам'ять Великого Генія Українського народу – Тараса Шевченка.

Участь у заходах взяли Верхньорогачицький селищний голова Світлана Коротун, заступник селищного голови Дмитро Безрідний, депутат обласної ради Михайло Романій, депутати районної та селищної рад, мешканці та гості громади.

З вітальним словом перед громадою виступили Верхньорогачицький селищний голова Світлана Коротун та депутат Херсонської обласної ради Михайло Романій.

«У цей святковий день, перш за все, бажаю всім нам миру в країні і в душі, міцного здоров’я, невичерпної енергії і впевненості у власних силах, безмежного щастя і затишку в родинах, а також – єднання заради досягнення найзаповітнішого – процвітання України! Пам’ятайте, що всі знакові події та реальність творять люди, які живуть на цій благодатній землі! Це кожен із нас – частинка єдиної та Незалежної країни! Слава Україні!», - привітала зі святом Світлана Коротун.

Далі, традиційно, приємним моментом урочистостей стало нагородження верхньорогачан, які за роки Незалежності країни досягли вагомих результатів у професійній діяльності, активній громадській позиції заради втілення змін на розквіт громади та країни!

Продовжилось свято патріотичним концертом, де глядачів радували своїми виступами артисти центрального та сільських будинків культури й клубів, аматори народного мистецтва та наймолодші учасники заходу – вихованці селищного дитячого садка «Берізка».

Завершилося святкування Дня народження країни частуванням усіх присутніх ювілейним тортом та морозивом, якими могли поласувати всі охочі.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь