Пошук

Наталя Стаднік та Валерій Брусенський з робочою поїздкою відвідали Чистопільський та Первомаївський старостинські округи

Дата: 13.08.2021 15:27
Кількість переглядів: 97

Наталя Стаднік та Валерій Брусенський з робочою поїздкою відвідали Чистопільський та Первомаївський старостинські округи

Фото без опису

Керівники Каховського району – голова райдержадміністрації Наталя Стаднік та голова районної ради Валерій Брусенський, 12 серпня 2021 року, із робочим візитом завітали до старостинських округів Верхньорогачицької громади.

Разом із селищним головою Світланою Коротун та заступником селищного голови Дмитром Безрідним посадовці ознайомилися з підготовкою закладів освіти сіл до роботи у новому навчальному році.

У розмові із директорами шкіл – Ларисою Слоневською (Чистопільський ЗПЗСО) та Наталією Лиференко (Первомаївський ЗПЗСО) очільники району наголосили на тому, що сьогодні влада району та області що найперше – це прагне забезпечити безпечні умови для учнів із 1-го вересня нового навчального року.

«Безпечний простір – це не лише дотримання всіх вимог протипожежної безпеки чи якісного харчування, а в умовах пандемії COVID-19 – це перш за все формування безпечного простору в школах шляхом створення колективного імунітету, який можливо досягти лише за умови вакцинації всього персоналу навчального закладу», - зазначила Наталя Стаднік.

Вона також наголосила, що кожен вчитель має розуміти, що він — працівник критичної інфраструктури та взірець, який власним прикладом має показувати як вірно робити.

«Вакцинуючись ви подаєте приклад іншим та захищаєте своє оточення від інфікування. Зараз, коли Херсонщина на межі спалаху COVID-19 – це є вкрай важливо!», – наголосила Наталя Владиславівна.

Крім того, в ході візитів, темами обговорення стало забезпечення кадрами навчальних закладів та ряд інших організаційних питань. Серед яких укомплектування класів, завершення ремонтних робіт на харчоблоках та їдальнях шкіл, облаштування спортивних залів і майданчиків, підготовка до опалювального періоду тощо.

Завершили робочий об’їзд старостинських округів відвідинами нового клубу в селі Первомаївка, який власним коштом відремонтував та облаштував всім необхідним місцевий меценат Олександр Михайлович Македон.

У цьому сучасному закладі дозвілля є гарний концертний зал, 3D-кінотеатр, повне наповнення сучасними музичними інструментами для місцевого гурту митців та більярд для молоді. Влітку тричі на тиждень, безкоштовно, сільські діти мають можливість насолоджуватися переглядом мультфільмів та дитячих кінострічок, а вихідними – молодь дискотекою!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь