Пошук

Опорна школа Верхньорогачицької громади оновлюється

Дата: 13.08.2021 14:48
Кількість переглядів: 119

Опорна школа Верхньорогачицької громади оновлюється

Фото без опису

Верхньорогачицький опорний заклад повної загальної середньої освіти є опорним у громаді та найбільш чисельним. На перше вересня 2021/22 навчального року за шкільні парти мають сісти 433 учня, із яких 46 першокласників.

Заклад знаходиться в стадії постійного оновлення та створення комфортних умов перебування як школярів так і вчителів.

Наразі в школі вже відчутно поліпшенні умови – повністю замінені вікна, упорядковане шкільне подвір’я, харчоблок та їдальню закладу приведено у відповідність до вимог НАССР, встановлено протипожежну сигналізацію, оновлено навчальні кабінети та інші приміщення школи.

Нещодавно ж розпочато капітальний ремонт покрівлі двох корпусів школи, за сприяння народного депутата Володимира Іванова.

Паралельно виконуються роботи із вогнезахисної обробки дерев'яних конструкцій горища.

Побували в опорній школі громади голова Каховської райдержадміністрації Наталя Стаднік та голова райради Валерій Брусенський, які оглянули хід підготовки закладу освіти до нового навчального року.

Як відмітила Наталя Владиславівна: «Світлі й просторі класи, затишні й квітучі коридори, впорядкована прилегла територія з подвір’ям, встеленим плиткою, створюють якийсь особливий затишок і комфорт у цій школі. Сьогодні я можу констатувати, що заклад готовий зустрічати своїх учнів. Також приємно відзначити й соціальну відповідальність колективу закладу – це вже 66% провакцинованого від COVID-19 персоналу, але це не 100% і навіть не 80%, як того вимагає постанова Уряду. Тож, прошу з усією відповідальністю віднестися до необхідності проведення щеплення, щоб вчасно та організовано розпочати новий навчальний рік!», - підкреслила голова Каховської РДА.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь