Пошук

Керівники Каховського району особисто відвідали дитячий садок Верхньорогачицької громади

Дата: 12.08.2021 08:54
Кількість переглядів: 268

Керівники Каховського району особисто відвідали дитячий садок Верхньорогачицької громади

Фото без опису

З метою вивчення стану справ у дошкільних навчальних закладах Верхньорогачицької громади голова Каховської райдержадміністрації Наталя Стаднік та голова райради Валерій Брусенський особисто завітали до найбільшого дитячого садка громади – «Берізка», що в смт Верхній Рогачик.

Під час візиту до закладу керівники району поспілкувалася з колективом, побували в групах, спортивному та музичному залах, інклюзивній кімнаті, оглянули харчоблок, а також пройшли по всій території закладу.

Очільники району були приємно вражені результатом побаченого. Як відмітили Наталя Владиславівна та Валерій Павлович – даний дошкільний навчальний заклад громади є одним із найкращих у новоствореному районі та області.

«Сьогодні цей садочок впевнено можна назвати зразковим і наводити як прекрасний приклад для наслідування. Ми побачили сучасні туалетні кімнати та групи, спальні та ігрові зони, повністю впорядковане подвір’я закладу та дитячі майданчики, пральню. Проте, мабуть одне із найголовнішого – це відповідність харчоблоку вимогам стандартів системи НАССР та протипожежна сигналізація. Батьки верхньорогачицьких малюків можуть не хвилюватися за своїх дітей – безпека та комфортні умови гарантовані!», - підкреслила Наталя Стаднік.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь