Пошук

Верхньорогачицька громада входить у проєкти «Відкрите Місто: посилення участі громадян у розвитку місцевої громади» та «СВОЇ»

Дата: 30.07.2021 09:06
Кількість переглядів: 238

Фото без описуПід час засідання виконавчого комітету Верхньорогачицької селищної ради, що відбулося 29 липня 2021 року, члени виконкому схвалили участь громади у проєкті «Відкрите Місто: посилення участі громадян у розвитку місцевої громади».

Як зазначила спеціаліст селищної ради Олена Михайлова дана комунікаційна веб-платформа «Єдина платформа місцевої електронної демократії» спрямована на наближення місцевої влади до громадян та має створити дієвий механізм їх взаємодії у вирішенні найбільш гострих проблем громади в сфері житлово-комунального, благоустрою, утримання територій  тощо.

Дана інтерактивна платформа надасть мешканцям Верхньорогачицької громади можливість вирішити важливу громадську проблему, звернувшись до відповідального за вирішення питання посадовця в режимі онлайн.

Крім того, інструментарій платформи дозволяє описати проблему, відмітити її на карті та сформувати електронне повідомлення. Платформа передбачає можливість перевірити, в якому статусі знаходиться запит та слідкувати за вирішенням порушеного питання.

«Сталість та ефективність роботи платформи забезпечить Меморандум про співпрацю Фонду Східна Європа з селищною радою. Нині проєкт стартує по всій Херсонщині і наша громада не є винятком. Сподіваємось, що така комунікація місцевої влади та громадськості забезпечить позитивний результат. Адже крім платформи «Відкрите місто» ми подали заявку на підключення до платформи «СВОЇ» - це муніципальний чат-бот, який є своєрідним віртуальним співрозмовником, що оперативно встановлює потребу користувача та допомагає її вирішити за допомогою текстових підказок у будь-якому місці з власного гаджету особи. Тож найближчим часом наша Верхньорогачицька громада матиме сучасні електронні сервіси для вирішення актуальних проблем громади та отримання необхідної інформації», - відмітила Олена Михайлова.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь