Пошук

Стережіться «податкових» аферистів!

Дата: 13.07.2021 15:51
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

                                                                      

Як повідомили сектору з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, в Херсонській області знову активізувалися організовані групи шахраїв.

Так, невідомий громадянин, котрий представлявся заступником відділу обслуговування юридичних осіб податкової служби Анатолієм Ржевським, за номером 099-042-67-26 телефонує суб’єктам господарювання району Високопільської та Горностаївської територіальних громад. Під час бесіди аферист направляє абонентів для розв’язання надуманого питання погашення заборгованості підприємства або підприємця до свого співучасника, який виконує роль начальників Високопільської та Горностаївської ДПІ.

Для цього псевдоподатківець надає інший номер – 066-871-27-26. Людина, що відповідає за цим номером телефону, просить надати «допомогу» у розмірі декілька тисяч гривень. Гроші необхідно перераховувати на платіжні картки 4441 1144 5118 1802 або 5375 4141 2433 5828, відкриті на ім’я Романа М.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі в черговий раз звертає увагу платників податків, що такі дзвінки є провокацією з боку невідомих осіб, які намагаються отримати матеріальні блага шахрайським шляхом. Будьте уважними, не піддавайтесь на провокації та не перераховуйте кошти пройдисвітам. У разі отримання схожих пропозицій звертайтесь із заявами до підрозділів Національної поліції.

Нагадуємо: повідомити про корупційні правопорушення, в яких задіяні працівники Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, можна за номером телефону 0552-427680 або на адреси електронних поштових скриньок kherson.vzvk@tax.gov.ua та kherson.vp@tax.gov.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь