Пошук

Платники Херсонщини отримали 56 тисяч адміністративних послуг

Дата: 08.07.2021 15:31
Кількість переглядів: 76

Фото без опису

Головним управлінням ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі за січень-червень 2021 року надано 56,3 тис. адміністративних послуг, з них у центрах обслуговування платників – 40,3 тисяч.

          Зазначимо, що майже 71,6 відс. послуг платники податків області одержали саме в центрах обслуговування – спеціальних місцях для надання послуг, що забезпечують кращу якість та швидкість їх надання.

          Найбільша кількість адміністративних послуг із загальної кількості надана: з видачі картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків –  18,1 тис. послуг (32 відс.); з видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків – 10,1 тис. послуг (18 відс.).

          Додатково інформуємо про організацію роботи центрів обслуговування платників (державних податкових інспекцій) Херсонської області в умовах карантинних обмежень:

          в центрах обслуговування платників надаються адміністративні послуги за попереднім записом, з відповідним режимом роботи з понеділка по четвер - з 8 год. 00 хв.  до 17 год. 00 хв., у п’ятницю з 8 год. 00 хв. до 15 год.45 хв., з обідньою перервою з 12 год. 00 хв. до 12 год. 45 хв., час пріоритетного прийому громадян похилого віку та осіб з інвалідністю з 10 год. 00 хв. до 12 год. 00 хв., та з технічними перервами для санітарної обробки та провітрюванням кожні дві години на 10 - 15 хвилин;

          надаються адміністративні послуги виключно платникам податків, у яких наявні засоби індивідуального захисту, зокрема респіратори або захисні маски, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь