Пошук

Відбулася нарада при селищному голові

Дата: 26.07.2021 14:03
Кількість переглядів: 138

Відбулася нарада при селищному голові

Фото без опису

Сьогодні відбулась чергова апаратна нарада при Верхньорогачицькому селищному голові Світлані Коротун.

Аналізуючи підсумки минулого тижня присутні планово передбачили заходи на поточний, кожен начальник відділу апарату виконавчого комітету Верхньорогачицької селищної ради та керівники організацій і установ громади мали можливість довести присутнім свої напрацювання та поточні проблемні питання.

Зокрема, насамперед обговорили питання щодо епідемічної ситуації та запобігання поширенню COVID-19 на території громади, посилення роботи COVID-патрулів в частині реагування на порушення карантинних вимог та ходу кампанії вакцинації.

Як повідомила т.в.о.головного лікаря центру первинної медико-санітарної допомги Оксана Мельник станом на понеділок в громаді активно триває вакцинація місцевого населення. Так 1 дозу щеплення вже отримали 517 верхньорогачан, 2 дози – 475 осіб. Наразі в пункті щеплення використали всі наявні дози вакцини. Саме тому зрооблене чергове замовлення та 27 липня планується доставка понад 150 доз вакцини CoronaVac і СOMIRNATY.

Також, під час наради, були проаналізовані бюджет громади та його наповнення, стан підготовки закладів освіти до роботи в новому навчальному році, стан підготовки до відзначення 30-ї річниці незалежності України.

Не залишили поза увагою питання дотримання пожежної безпеки в громаді. Як наголосив начальник 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Херсонській області Віталій Гришко за минулий тиждень в громаді ліквідовано дві пожежі, які сталися в приватних домоволодіннях смт Верхній Рогачик. Горіла суха рослинність, проте полум’я перекинулося й на господарчі будівлі власників, які через власну необережність понесли певні збитки.

За результатами наради селищним головою було дано ряд доручень з обговорених питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь