Пошук

Активно тривають ремонтні роботи у відділенні невідкладної допомоги КНП «Верхньорогачицька лікарня»

Дата: 23.07.2021 19:48
Кількість переглядів: 249

Активно тривають ремонтні роботи у відділенні невідкладної допомоги КНП «Верхньорогачицька лікарня»

Фото без опису

Сьогодні, 23 липня 2021 року, Верхньорогачицький селищний голова Світлана Коротун оглянула хід ремонтних робіт відділення невідкладної допомоги Верхньорогачицької лікарні.

Нагадаємо, що враховуючи віддаленість громади від опорного медичного закладу, що знаходиться в місті Нова Каховка, а це понад 100 км та з метою забезпечення гарантій медичного обслуговування населення Верхньорогачицької селищної ради постало питання щодо відновлення роботи невідкладної допомоги (в тому числі палата інтенсивної терапії) КНП «Верхньорогачицька лікарня», що вкрай потрібно для поліпшення чи врятування життя людей. Адже лікарі зможуть надати першу необхідну допомогу верхньорогачицьким пацієнтам при гострих станах – інсультах, інфарктах, передчасних пологах тощо.

Наразі ремонтні роботи в закладі в активній фазі. Днями було завезено необхідні для проведення внутрішніх оздоблювальних робіт будівельні матеріали – клей, шпаклівку, оздоблювальну плитку для стін та підлоги тощо. Всі матеріали закуплено за рахунок коштів місцевого Благодійного фонду «Ініціативи та розвиток».

«Особисто дякую кожному хто долучився до підтримки медицини нашої громади. Адже, дуже приємно відчувати підтримку земляків – не важливо це гривня, сотня чи тисячі гривень. Кожен робить свій посильний внесок і це надихає. Сьогодні для нас дуже важливо, аби медичний заклад громади надавав якісні послуги та забезпечив комфортні умови для перебування верхньорогачицьких пацієнтів. Капітальні роботи, що зараз тривають у лікарні, наблизять заклад до нових стандартів надання медичної допомоги, що вкрай актуально в умовах реформування медичної системи, адже заклад зможе підписувати договори з НСЗУ про надання медичних послуг тільки якщо відповідатиме усім вимогам», - відзначила селищний голова Світлана Коротун.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь