Пошук

«Посилення стійкості громад в Херсонській області-фаза ІІ(SCR-II)»

Дата: 15.07.2021 14:25
Кількість переглядів: 273

Фото без опису

Верхньорогачицький селищний голова Світлана Коротун разом із начальником відділу земельних відносин, економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Верхньорогачицької селищної ради Наталією Логвіновою взяли участь у онлайн-засіданні робочої групи з реалізації та моніторингу виконання плану заходів з подолання негативного впливу гострої респіраторної хвороби COVID19 на соціально-економічний розвиток Херсонської області в партнерстві з Програмою розвитку ООН(ПРООН).

До наради також долучилися інші громади Херсонщини, керівництво Херсонської обласної держадміністрації, керівник програми ПРООН з розвитку регіонів Мустафа Саіт-Аметов і регіональний координатор ПРООН у Херсонській області Есма Умерова.

Під час роботи засідання було представлено новий проєкт ініціативи ПРООН – «Посилення стійкості громад в Херсонській області-фаза ІІ(SCR-II)», що фінансується Урядом Великої Британії через Британське посольство в Україні. Сума наданого гранту буде варіюватися від 15000 до 25 000 доларів США.

Верхньорогачицька громада також підготувала заявку для участі в даному проекті. Основною метою якої є покращення матеріально-технічного забезпечення місцевих закладів охорони здоров’я – Верхньорогачицької лікарні та Центру первинної медико-санітарної допомоги.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь