Пошук

Вболіваєте за проєкт Верхньорогачицької громади у конкурсі НАША ГРОМАДА? Тоді маємо новину – знято відеосюжет про проєкт громади!

Дата: 08.07.2021 18:51
Кількість переглядів: 310

Вболіваєте за проєкт Верхньорогачицької громади у конкурсі НАША ГРОМАДА? Тоді маємо новину – знято відеосюжет про проєкт громади!

Фото без опису

Сьогодні, 8 липня 2021 року, відбулися зйомки про проєкт Верхньорогачицької громади в рамках Всеукраїнського конкурсу «Наша громада» організованого телеканалами ICTV та СТБ у партнерстві з Українським кризовим медіа-центром у рамках Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність».

Журналісти та знімальна група телеканалу СТБ взяли інтерв’ю у всіх хто є дотичною стороною до спільного проєкту громади.

Погодьтеся, що гарне дорожнє покриття – це не просто комфорт місцевих мешканців, а це, в першу чергу, їх безпека та виконання гарантій життєзабезпечення.

Це швидке реагування на виклики екстреної медичної допомоги, довіз пацієнтів до лікувального закладу та найголовніше – час на врятування життя!

Це безпечний підвіз дітей до опорного навчального закладу громади та дитячого садочку, шлях до яких сягає для декого понад 15 км!

Це зменшення часу реагування на події надзвичайного характеру – пожежі, рятувальні операції, а також на виклики поліцейських!

Тож сподіваємось, що проєкт Верхньорогачицької громади «Комфортні дороги – корок у майбутнє», який націлений на вирішення спільної проблеми громади та охоплює кожного її мешканця незалежно від віку та статті не залишить байдужими журі конкурсу!

Чекаємо на вихід телесюжету про Верхньорогачицьку громаду, який незабаром транслюватимуть у вечірніх новинах телеканалів ICTV та СТБ, а також на сторінці Наша громада у соціальній мережі Фейсбук.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь