Пошук

Відбулось пленарне засідання чергової ІХсесії Верхньорогачицької селищної ради

Дата: 02.07.2021 00:26
Кількість переглядів: 324

Відбулось пленарне засідання чергової ІХсесії

Верхньорогачицької селищної ради

Фото без опису

01 липня цього року в залі засідань селищної ради відбулося пленарне засідання чергової ІХ сесії селищної ради під головуванням селищного голови Світлани Коротун. На розгляд сесії було винесено 18 питань порядку денного.

На сесійному засіданні були присутні 15 депутатів із 22 обраних.

У роботі сесії взяли участь секретар селищної ради Любов Мельник, заступник селищного голови Дмитро Безрідний, керівники комунальних установ та організацій, начальники та спеціалісти виконавчих органів селищної ради.

Питання порядку денного сесії попередньо детально були розглянуті та обговорені на засіданнях профільних депутатських комісій.

Варто зазначити, що заплановані до розгляду земельні питання не були винесені на розгляд сесії, оскільки засідання профільної комісії не відбулось через відсутність більшості членів комісії і як наслідок відсутність кворуму для його проведення та відповідно прийняття рішень.

Під час засідання обранці громади розглянули питання серед яких внесення змін до бюджету громади, надання/прийняття міжбюджетних трансфертів (субвенцій) у 2021 році», встановлення ставок податків та зборів, прийняття окремого індивідуально визначеного майна об`єктів спільної власності територіальних громад Каховського району, внесення змін до фінансового плану підприємства на 2021 рік по КНП «Верхньорогачицька лікарня», припинення шляхом ліквідації діяльності Самійлівського закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Колосок» Верхньорогачицької селищної ради Каховського району, проведення повторного конкурсу на зайняття вакантної посади генерального директора комунального некомерційного підприємства «Верхньорогачицька лікарня», хід виконання Програми економічного,соціального та культурного розвитку Верхньорогачицької селищної ради за підсумками січня-березня 2021 року, затвердження звіту про виконання фінансового плану за І квартал 2021 року по КНП «Верхньорогачицька лікарня» та інші.

Прийняті рішення ІХ сесії селищної ради будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади для ознайомлення у строки, визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».

По завершенню пленарного засідання селищний голова Світлана Коротун проінформувала про роботу селищної ради в міжсесійний період. А також, об142говорили питання та пропозиції, що турбують депутатів ради.

Зокрема, це: хід робіт по відновленню вуличного освітлення населених пунктів громади, якість мобільного покриття та Інтернет-зв’язку, встановлення огорожі навколо центрального кладовища селища Верхній Рогачик, поліпшення фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи серед населення громади тощо.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь