Пошук

Відбулося засідання виконавчого комітету Верхньорогачицької селищної ради

Дата: 24.06.2021 13:24
Кількість переглядів: 422

Відбулося засідання виконавчого комітету

Верхньорогачицької селищної ради

Фото без опису

Зранку 24 червня 2021 року відбулося засідання виконавчого комітету Верхньорогачицької селищної ради, яке пройшло під головуванням заступника селищного голови Дмитра Безрідного.

У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Члени виконкому слухали про хід виконання Програми економічного, соціального та культурного розвитку Верхньорогачицької селищної ради за підсумками січня-березня 2021 року. Наталія Логвінова, начальник відділу земельних відносин, економічного розвитку та інвестицій виконкому селищної ради проаналізувала виконання показників соціально-економічного розвитку громади та визначили подальші напрямки основної діяльності, направлені на досягнення запланованих показників.

Розглядалися також питання, що стосуються захисту прав дітей та їх законних інтересів. Зокрема, начальник служби у справах дітей виконавчого комітету селищної ради Олена Ігнатенко доповіла про призначення громадянки опікуном над малолітніми дітьми, а також про визначення способу участі батька у вихованні малолітнього сина.

Окрім того, розглянули питання про роботу КЗ «Верхньорогачицький районний будинок культури», інформував директор закладу Олександр Анцибор.

Як повідомив Олександр Миколайович одним із головних чинників забезпечення ефективної роботи закладів культури є покращення стану матеріально-технічної бази, яка не відповідає вимогам сьогодення: застаріла і потребує значного поліпшення; оснащення звуковою апаратурою, музичними інструментами, сценічними костюмами. Тож, за рекомендацією членів виконкому, директор закладу,до наступного засідання, має підготувати перелік матеріально-технічної бази будинків культури, що потребує першочергового поліпшення.

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, також було питання про надання одноразової матеріальної допомоги жителям Верхньорогачицької громади. У результаті розглянутих заяв, матеріальна допомога призначена 8 жителям громади на загальну суму 23 тис.грн.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь