Пошук

Сільгосптоваровиробникам Самійлівського та Зеленівського старостинського округів нагадали правила пожежної безпеки в період збирання врожаю

Дата: 23.06.2021 15:50
Кількість переглядів: 293

Сільгосптоваровиробникам Самійлівського та Зеленівського старостинського округів нагадали правила пожежної безпеки в період збирання врожаю

Фото без опису

Скоро для хліборобів настане «найгарячіший» період – збирання врожаю. Адже, саме жнива є причиною особливої турботи для селян, оскільки з настанням пожежонебезпечного періоду різко зростає ймовірність пожеж та відповідно втрата врожаю.

Як відомо, основними причинами виникнення пожеж є сукупність погодних і людських факторів, недотримання правил пожежної безпеки та пожежного захисту сільгоспугідь, лісосмуг, ліній електропередачі, газопроводів, доріг в літній пожежонебезпечний період, відсутність засобів пожежогасіння тощо.

Тож, з метою недопущення виникнення пожеж у період жнив, на виконання розпорядження Верхньорогачицького селищного голови «Про заходи щодо охорони врожаю зернових та грубих кормів від пожеж на території селищної ради у 2021 році» сільгосптоваровиробникам нагадають основні вимоги норм з питань пожежної безпеки при збиранні врожаю.

23 червня 2021 року відповідний захід відбувся на території Самійлівського та Зеленівського старостинського округів.

Рятувальники спільно із фахівцями селищної ради нагадали хліборобам і власникам зернових масивів вимоги правил пожежної безпеки при роботі сільськогосподарської техніки під час збору врожаю, про забезпечення її первинними засобами пожежогасіння, чергування на зерновому масиві пристосованої для пожежогасіння техніки під час роботи комбайнів в полі тощо.

 

Пам’ятайте, що суворе дотримання виконання вимог правил пожежної безпеки – це гарантія збереження врожаю від пожежі!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь