Пошук

Відбулася планова нарада керівників

Дата: 14.06.2021 14:56
Кількість переглядів: 262

Відбулася планова нарада керівників

Фото без опису

Робочий тиждень, у Верхньорогачицькій селищній раді, розпочався плануванням роботи на щотижневій нараді під керівництвом селищного голови Світлани Коротун.

Першочергово було акцентовано увагу на питаннях епідемічної ситуації та запобігання поширенню COVID-19 на території громади, а також ходу вакцинації.

За інформацією медиків, наразі на території громади не зареєстровано жодного хворого на коронавірусну інфекцію. Загалом за весь час пандемії перехворіли 256 мешканців громади, із яких 4 – померли від ускладнень хвороби.

За звітний тиждень проведено 8 ПЛР-тестів та 15 – швидких тестів, жоден із яких не показав позитивного результату.

Також, за інформацією Анатолія Щербака, сімейні лікарі та медичні сестри Центру первинної медико-санітарної допомоги вчергове проходять навчання серед мобільних медичних бригад, які проводять вакцинацію від COVID-19.

Наразі медики вивчають спосіб використання, введення й особливості роботи з вакциною Pfizer/BioNTech. Раніше, вони вже отримали сертифікати щодо роботи з іншими вакцинами. Тобто, відтепер, за умови наявності вакцини, процес імунізації від COVID-19, оперативно проводитимуть на місцях.

Окрім того, говорили про підготовку освітніх закладів до початку нового навчального року. На контролі – оздоровлення дітей у дошкільних навчальних закладах, стан підготовки до опалювального періоду 2021/22 років, протипожежна безпека та інші.

Також, у громаді, триває підготовка до цілого ряду заходів, зокрема: Днів медика та молоді, а також Дня кримськотатарського прапора та Дня Конституції України – «У наших прапорах блакить небес, у серці нашім –сила нездоланна», що відбудеться 26 червня 2021 року на території с.Бережанка Бережанського старостинського округу Верхньорогачицької селищної ради Каховського району Херсонської області.

На завершення наради також було розглянуто ряд питань організаційно-управлінської діяльності.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь