Пошук

У Верхньорогачицькій дитячій музичній школі завершився черговий навчальний рік

Дата: 04.06.2021 09:58
Кількість переглядів: 467

У Верхньорогачицькій дитячій музичній школі завершився черговий навчальний рік

Фото без опису

Тільки-но останнім акордом шкільної симфонії відлунали екзамени, та попереду чекає найцікавіше – канікули. У комунальному закладі «Верхньорогачицька дитяча музична школа» закінчився навчальний рік. Він був творчим, працьовитим та дуже урожайним.

Незважаючи на карантин, дистанційне навчання, учні дитячої музичної школи були активними учасниками обласних, відкритих, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів.

Гурт ложкарів (керівник В.В. Давиденко) став Дипломантом ІІІ ст. відкритого конкурсу дитячої творчості «Зимові візерунки» та Дипломантом ІІ ст. обласного конкурсу «Херсонський Первоцвіт». 

Учні класу образотворчого мистецтва (викладач О.В. Кубанкіна) були учасниками восьми вищевказаних конкурсів з відзнаками: Диплом І, ІІ, ІІІ ст. у Міжнародному конкурсі поезії та культури «Сонячна Арфочка» (м. Ізраїль), Дипломи ІІ, ІІІ ст. в обласному конкурсі «Мамай мандрує Херсонщиною», Дипломанти Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Україна Майбутнього» (м. Івано-Франківськ). Чекаємо результатів Всеукраїнських конкурсів «Намалюй свою МРІЮ», «Акварелі Райдуги» та Міжнародного конкурсу Екоплакату.

Україна-ненька щедра, багата на талановитих дітей. І кожен з них у свій зоряний час легкою ходою вирушить у майбуття, залишивши позаду нашу музичну школу, педагогів, своїх менших друзів. Саме такий трепетний час настав для наших випускників: Дипломанта ІVст. Відкритого конкурсу молодих виконавців «Каховка запрошує 2017 та 2018 р.», Дипломанта обласного конкурсу юних піаністів «Первоцвіт-дебют 2018» Даніїла Максименка; спокійної, ліричної, старанної учениці Крістіни  Максименко; наполегливої, працелюбної, неповторної Дар’ї Прокопчук; гарної, талановитої, співочої, енергійної Кіри Бедюх (викладач С.В. Родіонова).

Учні отримали Свідоцтва про закінчення КЗ «Верхньорогачицька дитяча музична школа», грамоти за вагомий внесок у розвиток творчого життя школи та пам’ятні фото на згадку про шкільне життя. Уже завтра в їх житті відбудуться нові події. Бажаємо їм подальшої творчості, віддавати свої вміння людям та суспільству, що зростило. Ми маємо надію, що різнобарвний віночок творчості буде поповнюватись з року в рік новими талановитими квіточками, які будуть пливти по океану, що зветься МУЗИКА.

Світлана РОДІОНОВА, директор КЗ «ВДМШ»

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь