Пошук

У Верхньорогачицькій селищній раді проаналізували стан справ із оплатою праці, легалізацією найманих працівників та рівень наповнення бюджету

Дата: 25.05.2021 22:47
Кількість переглядів: 306

У Верхньорогачицькій селищній раді проаналізували стан справ із оплатою праці, легалізацією найманих працівників та рівень наповнення бюджету

Фото без опису

Сьогодні, 25 травня 2021 року під керівництвом заступника селищного голови Дмитра Безрідного відбулося спільне засідання комісій з питань наповнення місцевого бюджету та бюджету Пенсійного фонду України та з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення.

На порядок денний засідання були винесені питання щодо наповнення дохідної частини бюджету громади, співпраці органів влади громади з суб’єктами господарювання, детінізації доходів громадян та зайнятості населення.

Як зазначила начальник фінансового відділу Альона Ведмідьова до загального фонду бюджету Верхньорогачицької селищної територіальної громади станом на 24 травня 2021 року надійшло – 12011,750 тис. грн. власних та закріплених доходів, що складає 95,5 відсотків до планових призначень на цей період.

Крім того, внаслідок погашення податкового боргу до місцевого бюджету додатково надійшли кошти у розмірі 27,8 тис.грн, в тому числі: 11,5 тис.грн - податок на доходи фізичних осіб, 2,1 тис.грн - плата за землю, 0,2 тис.грн - надходження від орендної плати за користування майном та 14,0 тис.грн – податок на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки, сплачений фізичними особами, які є власниками об’єктів нерухомості. Станом на 01 травня 2021 року укладено 109 договорів оренди землі. До 1 договору внесені зміни та поновлення, збільшено розмір орендної плати, в наслідок чого, до бюджету Верхньорогачицької селищної територіальної громади до кінця 2021 року додатково надійдуть кошти у розмірі - 36,6 тис.грн.

Також, за інформацією Альони Володимирівни, вже проведено 7 рейдів робочих груп з легалізації найманої праці та заробітної плати. У ході проведених рейдів виявлено 68 неоформлених найманих працівників, з них 68 легалізовано. До бюджету Верхньорогачицької селищної територіальної громади, в результаті виявлення неоформленої найманої праці, додатково надійшло – 99,0 тис грн.

У результаті роботи засідання прийнято рішення й надалі проводити спільні виїзди комісій на об’єкти з метою всебічного охоплення, а саме перевірки оформлення земельних ділянок, сплати податків, легалізації робочих місць тощо.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь