Пошук

У Верхньорогачицькій селищній раді відбулася щотижнева оперативна нарада

Дата: 24.05.2021 19:23
Кількість переглядів: 272

У Верхньорогачицькій селищній раді відбулася щотижнева оперативна нарада

Фото без опису

Сьогодні, 24 травня 2021 року, під керівництвом селищного голови Світлани Коротун відбулась щотижнева оперативна нарада за участю заступника селищного голови Дмитра Безрідного, начальників структурних підрозділів селищної ради та керівників установ громади.

Світлана Іванівна заслухала інформацію присутніх про стан справ у підпорядкованих установах.

Зокрема, головні лікарі медичних закладів Олена Кулик та Володимир Щербак доповіли про епідемічну ситуацію на території Верхньорогачицької селищної ради.

Так, наразі на території громади 17 осіб хворих на COVID-19, із яких одна особа перебуває на лікуванні в Каховській інфекційній лікарні. За попредню добу проведено 4 дослідження методом ПЛР-тестування та 6 – швидких тестів (всі результати досліджень негативні).

Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Світлана Нестеренко разом із директором комунальної установи «Верхньорогачицький районний центр по обслуговуванню закладів освіти» Галиною Лігостаєвою інформували про діяльність щодо забезпечення функціонування закладів освіти селищної ради.

Крім того, йшлося про організоване завершення навчального року, участь здобувачів освіти у основній сесії ЗНО, підготовку та проведення заходів до Міжнародного дня захисту дітей та виступ артистів громади у конкурсі «Театральна весна Херсонщини».

Про інвестиційну діяльність та участь громади у другому етапі Всеукраїнського конкурсу «Наша громада» присутнім доповіла начальник відділу земельних відносин, житлово-комунального господарства, економічного розвитку та інвестицій Наталія Логвінова.

Обговорили, під час наради, також стан соціального обслуговування та надання адміністративних послуг мешканцям селищної ради.

По закінченню засідання селищним головою було взято на контроль найважливіші питання, надані відповідні доручення та рекомендації щодо їх виконання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь