Пошук

На Херсонщині спостерігається позитивна динаміка в започаткуванні бізнесу

Дата: 17.05.2021 14:15
Кількість переглядів: 158

На Херсонщині спостерігається позитивна динаміка в започаткуванні бізнесу

Фото без опису

За чотири місяці цього року на Херсонщині виявили бажання розпочати власну справу 2 444 платника, у тому числі 394 юридичні особи та                      2 050 фізичних осіб – підприємців. Про це повідомили спеціалісти управління електронних сервісів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Загалом станом на 1 травня 2021 року в регіоні здійснюють діяльність    33 693 юридичні особи та 43 254 фізичні особи – підприємці. З початку року господарюючих суб’єктів стало на 333 більше проти аналогічного показника на початок року. Це означає, що бізнес – клімат та податковий супровід платників податків в області сприяють започаткуванню нових підприємницьких ініціатив.

Запропоновані ДПС електронні сервіси та можливості дистанційного спілкування з податківцями дозволяють кожному отримувати необхідну інформацію та сплачувати податки із застосуванням сучасних технологій. Тож спеціалісти відомства пропонують бізнесу ще активніше спілкуватися з податковою службою дистанційно, так як це зручно, безпечно та не вимагає додаткових фінансових витрат.

На замітку! Усім суб’єктам господарювання (новоствореним та діючим) нагадуємо про необхідність подання повідомлення про об’єкти, по яким сплачуватимуться податки або які пов’язані з оподаткуванням (форма                 № 20-ОПП). Повідомлення за формою № 20-ОПП подається протягом 10 робочих днів після реєстрації, створення чи відкриття об’єкта оподаткування, після виникнення змін та зняття з реалізації суб’єкта господарювання.

Підписуйтеся на офіційні сторінки ДПС України та Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі в соціальних мережах. З нами ви завжди будете в курсі актуальних новин податкового законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь