Пошук

Цінова пропозиція Дитячий тур «HAPPY CAMP»

Дата: 12.05.2021 13:25
Кількість переглядів: 320

Цінова пропозиція Дитячий тур «HAPPY CAMP»

Фото без опису

Адміністрація ООГ «Дитячий заклад оздоровлення та відпочинку ім. Ю.О. Гагаріна Херсонської обласної організації профспілки працівників державних установ України» проводить продаж путівок – Дитячий тур «HAPPY CAMP» у сезон «Літо 2021».

Дитячий тур «HAPPY CAMP» до нашого табору – це організоване літнє бюджетне дозвілля у місті-курорті Скадовську Херсонської області для яскравих і активних, для тих, хто хоче і може поєднувати оздоровлення, активний відпочинок, творчість, спорт, емоційні екскурсії, загадки і квести!

ДЗОВ ім. Гагаріна – це ідеальне місце для дитячого оздоровлення та відпочинку, тому що: заклад має ідеальне розташування, енергію сонця, моря та повітря, що сприяє зміцненню здоров'я дітей, у таборі організовано медичний супровід лікаря-педіатра і медичних сестер.

Є обладнаний медичний пункт з необхідними ліками і засобами для надання першої медичної допомоги. У нашому таборі чудовий власний пляж з блакитними хвилями, на якому хочеться загоряти та купатися без кінця. На морі діти перебувають 5 годин: 3 години до обіду, 2 години після обіду під обов'язковим наглядом медиків, інструктора з фізичної культури та плавання, матроса-рятувальника і загонових вихователів.

ДЗОВ має світлу затишну їдальню на 250 місць, для дітей організовано повноцінне збалансоване 5-ти разове харчування. У постійному асортименті – свіжі, стиглі, екологічно чисті овочі та фрукти Таврійського краю, щоденна свіжа випічка власного виробництва. Харчування смачне та корисне, великі порції. Працівники харчоблоку - майстри своєї справи, які чудово готують смачні страви на воді із власної артезіанської свердловини. Якість продуктів і умови приготування безперервно контролюється командою професіоналів. Питний режим підтримується протягом доби.

 

Відпочинок у закладі цікавий, захоплюючий та безпечний, адже дирекція та старший педагогічний склад дитячого табору має багаторічний досвід роботи в таборі "Артек" (Крим).

В нашій команді сертифіковані вожаті, які пройшли конкурсний відбір і педагогічну підготовку, енергійні, життєрадісні, талановиті, щирі, терплячі - вони всю зміну піклуються про дітей і дарують їм гарний настрій, клубна програма дитячого табору враховує всі вікові та психологічні особливості сучасних дітей і підлітків.

Заклад має огороджену по периметру територію і знаходиться під цілодобовою спеціалізованою охороною.

Висококваліфікований колектив табору, який має багаторічний досвід, щоденно дбає про те, щоб діти не тільки смачно їли і міцно спали, а й повезли з табору додому приємні спогади, глибокі враження та смак табірної романтики.

Вартість Дитячого туру «HAPPY CAMP» у 2021 році, складає 490,00 грн. за добу на одну особу, яка включає: енергію моря, сонця та повітря; оздоровлення, цілодобове медичне обслуговування; активний відпочинок та продуктивне дозвілля; розвиток резервних здібностей і можливостей, творчість без кордонів шаблонів; клуби на будь-який смак; виховання свободи і виховання свободою; щоденні шоу-програми, креативні проекти і квести; створення ситуації особистого та командного успіху; 5-ти разове збалансоване раціональне харчування; проживання та страхування; цілодобову службу охорони.

ДЛЯ ОРГАНІЗОВАНИХ ГРУП ДІТЕЙ З ОБ’ЄДНАНИХ ГРОМАД ХЕРСОНЩИНИ ДІЄ СИСТЕМА ЗНИЖОК ДО 10%, ПЕРЕДБАЧЕНІ ДОДАТКОВІ БОНУСИ ТА ЗРУЧНИЙ ГРАФІК ЗАЇЗДІВ НА 10, 14, 18 ТА 21 ДЕНЬ.

Більш детальну інформацію про заклад, умови, фото- та відео організації оздоровлення і відпочинку можна отримати, відвідавши офіційний сайт Херсонської обласної організації профспілки працівників державних установ України www.ppdu.ks.ua , розділ CAMP GAGARINA; про знижки та бонуси, зателефонувавши директору ДЗОВ Гагаріна Мулярову Тарасу Вікторовичу за номером +380665429303 (viber).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь