Пошук

Якщо ви шукаєте роботу та готові з честю виконувати свій військовий обов’язок – тоді служба за контрактом в Національній гвардії України для вас!

Дата: 07.05.2021 18:21
Кількість переглядів: 185

Якщо ви шукаєте роботу та готові з честю виконувати свій військовий обов’язок – тоді служба за контрактом в Національній гвардії України для вас!

Фото без опису

Сьогодні, 7 травня 2021 року, представники Верхньорогачицької селищної ради взяли участь у зустрічі із заступником коменданта по роботі з особовим складом 2 спеціальної комендатури військової частини 3042 з охорони ВП «Запорізька атомна електростанція», майором Андрієм Ковелецьким та командиром підрозділу, лейтенантом Олександром Щербачуком.

Учасники зустрічі обговорили шляхи поглиблення співпраці зокрема, в напрямку зміцнення іміджу Національної гвардії, підвищення довіри громадян до військовослужбовців та популяризації служби за контрактом.

Як зазначив Андрій Ковелецький, до лав Національної гвардії України необхідно залучати нові кадри, які готові служити на благо країни.

Крім того, нині підтримка Національної гвардії суттєво збільшилася. Наприклад, мінімальний розмір грошового забезпечення контрактника становить у середньому 10,5 тис. грн на місяць. Також, передбачений фінансовий ресурс і для матеріальної допомоги службовцям після укладання першого контракту та для вирішення соціально-побутових питань.

Детальніше ознайомитися із умовами військової служби за контрактом у Національній гвардії України можна у наведеній інфографіці або за адресою м. Енергодар, вул. Промислова 65 – військова частина 3042, тел.. (061-39)-5-67–40; (061-39)-5-60-92; 066-60-09-287.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь