Пошук

У Горностаївському районі діють псевдоподатківці

Дата: 15.04.2021 13:45
Кількість переглядів: 126

У Горностаївському районі діють псевдоподатківці

Фото без опису

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі попереджає платників податків про активізацію шахраїв у Горностаївському районі.

Шахраї працюють за такою схемою: з телефонного номера 095-635-70-01 до платника телефонує особа, яка представляється начальником Горностаївської ДПІ та просить позичити «до п’ятниці» певну суму коштів (у конкретному випадку – 8 тисяч гривень). Кошти необхідно перерахувати на картковий рахунок, що належить нібито співробітнику Горностаївської ДПІ Ільїній Олександрі Олександрівні.

Звісно ж, співробітника з такими прізвищем ім’ям та по батькові немає не в Горностаївській ДПІ, ні в Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Також шахраї можуть вимагати кошти за нібито сприяння з боку органів Державної податкової служби у вирішенні будь-яких питань, уточнення податкової інформації про підприємство, надання інформації стосовно видів діяльності, господарських зв’язків та інше.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі закликає платників податків не піддаватись на провокації шахраїв. При отриманні подібних пропозицій звертатись із заявами до підрозділів Національної поліції.

Довідково: на субсайті Головного управління ДПС у Херсонській області,  Автономній Республіці Крим та м. Севастополі за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/protidiyakoruptsii/ знаходиться форма для подання повідомлення про можливі факти вчинення працівниками органів державної податкової служби корупційних або пов'язаних з корупцією правопорушень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь