Пошук

На Херсонщині 44 офіційних мільйонери

Дата: 15.04.2021 13:37
Кількість переглядів: 120

На Херсонщині 44 офіційних мільйонери

Фото без опису

 

Як повідомили в управлінні податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, 44 громадянина Херсонщини задекларували одержані доходи за 2020 рік у сумі понад 1 млн гривень.

Загальний розмір задекларованого ними доходу склав 136 млн гривень. Свої мільйонні статки громадяни отримали від операцій з продажу (обміну, надання) в оренду об’єктів нерухомого (рухомого) майна, прийняття спадщини тощо.

Найбільше заможних громадян проживає в обласному центрі – 30 або 68 відсотків від загальної кількості, по 2 особи – в м. Нова Каховка, Голопристанському, Олешківському та Нововоронцовському районах. По одному мільйонеру є і в Генічеському, Верхньорогачицькому, Горностаївському, Іванівському, Нижньосірогозькому та Новотроїцькому районах нашої Херсонської області.

Підписуйтеся на офіційні сторінки ДПС України та Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі в соціальних мережах. З нами ви завжди будете в курсі актуальних новин податкового законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь