Пошук

Щотижнева нарада у Верхньорогачицького селищного голови

Дата: 19.04.2021 13:31
Кількість переглядів: 281

Щотижнева нарада у Верхньорогачицького селищного голови

Фото без опису

 

Сьогодні, 19 квітня 2021 року, селищний голова Світлана Коротун провела щотижневу робочу нараду за участю заступника Дмитра Безрідного, начальників відділів, керівників комунальних підприємств, установ та організацій селищної ради, в ході якої розглянуто стан справ щодо забезпечення життєдіяльності громади.

Розпочали роботу з представлення начальника служби у справах дітей виконавчого комітету Верхньорогачицької селищної ради, яку в результаті конкурсного відбору очолила – Олена Ігнатенко. Верхньорогачицький селищний голова Світлана Коротун побажала Олені Олександрівні успіхів та наснаги в роботі.

Далі присутні перейшли до розгляду питань порядку денного.

Традиційно розпочали з оцінки епідемічної ситуації та заходів щодо запобігання поширенню коронавірусної хвороби територією селищної ради.

Головний лікар Верхньорогачицького ЦПМСД Володимир Щербак проінформував, що станом на ранок 19 квітня кількість активних хворих на коронаровірусну інфекцію становить 60 осіб, із яких 10 осіб госпіталізовано до медичних закладів (1 – Херсонська обласна інфекційна лікарня, 5 – Каховська ЦРЛ, 4 – Верхньорогачицька лікарня). Інші хворі та контактні з ними особи перебувають на самоізоляції під медичними супроводом.

Обговорили й питання відновлення повноформатного навчання у закладах загальної середньої освіти селищної ради для учнів 1-4 та 11 класів. Як повідомила начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Світлана Нестеренко навчально-виховний процес розпочався вчасно – підвіз та харчування учнів забезпечено. Для учнів 5-10 класів навчання забезпечено засобами дистанційної освіти.

Крім того, на контролі начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту заходи з нагоди вшанування подвигу учасників ліквідації аварії на ЧАЕС та до Великодніх свят.

Також, під час наради, піднімалися питання участі в грантових проєктах, роботи центральної аптеки №34, ЦНАПу та COVID-патрулів, ходу робіт з благоустрою та інші.

На завершення наради селищний голова Світлана Коротун акцентувала увагу присутніх на виконавській дисципліні.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь