Пошук

У Верхньорогачицькій селищній раді проведено засідання комісії з питань ТЕБ та НС

Дата: 16.04.2021 14:10
Кількість переглядів: 268

У Верхньорогачицькій селищній раді проведено засідання комісії з питань ТЕБ та НС

Фото без опису

У залі засідань Верхньорогачицької селищної ради проведено п’яте засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуації.

На порядку денному – важливе питання, що стосується епідемічної ситуації на території громади та вжиття додаткових заходів щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19.

За результатами засідання одноголосно прийняте протокольне рішення, яке обов’язкове до виконання на території Верхньорогачицької селищної ради.

Зокрема комісія вирішила заборонити:

- перебування в громадських будинках і спорудах, громадському транспорті без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно;

- перебування на вулицях без документів, що посвідчують особу;

-самовільно залишати місця самоізоляції;

- проведення масових (культурних, спортивних, розважальних, соціальних, релігійних, рекламних, наукових, освітніх, професійних тематичних та інших) заходів за участю більше однієї особи на 4 кв. метри площі будівлі або території (якщо захід проводиться на відкритому повітрі) або наповненістю залів понад 50 відсотків місць у кожному окремому залі, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування;

- проведення в закладах освіти масових заходів (вистав, свят, концертів) за участю здобувачів освіти з більше ніж однієї групи (класу) та за присутності глядачів (відвідувачів).

Крім того, відповідно до прийнятого рішення, починаючи з 19 квітня 2021 року, дозволена робота закладів загальної середньої освіти Верхньорогачицької селищної ради для очного навчання учнів 1-4 та 11-х класів при умові дотримання протиепідемічних заходів.

Для учнів 5-10 класів закладів загальної середньої освіти Верхньорогачицької селищної ради до 30 квітня 2021 року продовжена дистанційна форма навчання.

Заборона відвідування закладів дошкільної освіти триватиме до 23 квітня 2021 року.

Також під забороною залишається і відвідування закладів позашкільної освіти та проведення в закладах освіти батьківських зборів, гуртків, факультативів, спецкурсів, а також групових екскурсій та поїздок.

Детальніше з рішенням комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуації Верхньорогачицької селищної ради можна ознайомитися на офіційному веб-сайті селищної ради в розділі «Документи».

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь