Пошук

Про роботу закладів охорони здоров’я та епідситуацію у Верхньорогачицькій селищній раді – говорили під час оперативної наради

Дата: 12.04.2021 11:36
Кількість переглядів: 265

Про роботу закладів охорони здоров’я та епідситуацію у Верхньорогачицькій селищній раді – говорили під час оперативної наради

Фото без опису

Сьогодні, 12 квітня 2021 року, відбулась щотижнева оперативна нарада під керівництвом селищного голови Світлани Коротун.

Про роботу закладів охорони здоров’я та про епідситуацію на території Верхньорогачицької селищної ради поінформувала т.в.о.головного лікаря КННП «Верхньорогачицький центр первинної медико-санітарної допомоги» Людмила Копійко.

Вона повідомила, що за результатами проведення щоденного моніторингу захворюваності на ГРИП та інші ГРВІ з 05 по 11 квітня включно зареєстровано 64 випадки гострого респіраторного вірусного захворювання, із них 7 дітей. Стан пацієнтів відносно задовільний. На ранок 12 квітня на амбулаторному лікуванні з діагнозом ГРВІ знаходяться 42 особи.

Ситуація щодо коронавірусної інфекції залишається напруженою.

На ранок 12 квітня кількість активних хворих на коронаровірусну інфекцію становить 67 осіб. Всього, за весь час пандемії, інфікувався 201 місцевий житель.

На сьогоднішній день госпіталізовано 15 осіб із коронавірусною інфекцією (з них 3 пацієнта до Херсонської обласної інфекційної лікарні, 5 – Каховської ЦРЛ, 7 – Верхньорогачицької лікарні).

На жаль, минуло тижня зафіксовано 1 летальний випадок.

Доповідачка також поінформувала про ситуацію, пов’язану зі станом діагностики на СOVID-19. Так, за попередній тиждень проведено 118 тестів-ПЛР, 7 – ІФА та 99 швидких тестів, із яких 8 позитивних. Як зауважила медик, мобільною бригадою збільшено кількість тестувань та їх відповідна доставка до обласного лабораторного центру – наразі тричі на тиждень.

Під час щотижневої наради також йшлося про організацію навчального процесу (дистанційне навчання) в умовах карантину.

Роботу СOVID-19-патрулів та санітарну обробку громадських місць, забезпеченість Верхньорогачицької центральної аптеки засобами індивідуального захисту, антисептиками та медикаментами.

Підбиваючи підсумки засідання, селищний голова Світлана Коротун дала низку доручень за відповідними напрямками роботи.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь