Пошук

У Верхньорогачицькій селищній раді посилять карантинні обмеження

Дата: 07.04.2021 13:19
Кількість переглядів: 173

У Верхньорогачицькій селищній раді посилять карантинні обмеження

Фото без опису

 

Посилити карантинні обмеження та контроль за їх дотриманням, а також збільшити кількість діагностик на виявлення СОVID-19 – такі основні рішення прийнято на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Верхньорогачицької селищної ради, яке відбулося сьогодні, 7 квітня 2021 року.

На засіданні розглядалося питання про різке погіршення епідемічної ситуації щодо поширення гострої респіраторної хвороби СОVID-19.

Зокрема, за словами головного лікаря Верхньорогачицького центру первинної медико-санітарної допомоги Анатолія Щербака, ситуація з підвищенням захворюваності на території селищної ради дуже загострилася. Адже збільшилася кількість хворих, які потребують стаціонарного лікування в зв’язку з різким погіршенням стану здоров’я та низькою сатурацією. Так, на ранок 7 квітня поточного року до закладів охорони здоров’я госпіталізовано вже 17 осіб, із яких частина перебуває з кисневими апаратами.

Також із доповіддю виступила лікар-анастезіолог Верхньорогачицької лікарні Олена Кулик, яка наголосила на тому, що всі заходи із запобігання стрімкому поширенню СОVID-19 мають бути комплексними. А саме від маршруту пацієнта до посилення карантинних обмежень та контролю за ними, зокрема, з боку всіх зацікавлених структур.

За результатами роботи засідання комісія прийняла рішення про посилення карантинних обмежень. У тому числі збільшення кількості СОVID-19-патрулів, обмеження роботи розважальних закладів, обов’язкової щоденної санітарної обробки громадських місць, забезпечення недопущення скупчення вірян в культових спорудах селищної ради та прилеглих до них територіях під час релігійних обрядів тощо.

 

Шановні верхньорогачани та гості селищної ради!

 

Переконливо просимо не ігнорувати карантинних обмежень та рекомендацій МОЗ! При появі будь-яких симптомів респіраторного захворювання одразу звертайтеся до свого сімейного лікаря! Не займайтеся самолікуванням та будьте здорові!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь