Пошук

ОГОЛОШЕННЯ про проведення ініціативних установчих зборів  зі створення Молодіжної ради  при Верхньорогачицькій  селищній раді Каховського району Херсонської області

Дата: 02.04.2021 16:12
Кількість переглядів: 292

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення ініціативних установчих зборів  зі створення Молодіжної ради

 при Верхньорогачицькій  селищній раді Каховського району Херсонської області

Фото без опису

З метою налагодження ефективної взаємодії між місцевим самоврядуванням та молоддю Верхньорогачицької селищної ради, для забезпечення вирішення питань, що пов’язані із життям молоді та її участі в усіх сферах життя громади, планується створення Молодіжної ради при Верхньорогачицькій  селищній  раді.

Молодіжна рада - це інструмент молодіжного «голосу», який дає можливість почути молодих людей. Цей консультативно-дорадчий орган, який утворюється із представників молоді для консультування, розробки та реалізації  молодіжної політики на місцях у всіх сферах життя громади.

Тож ми запрошуємо активну, енергійну, ініціативну  молодь долучитися  до створення та вступити до складу Молодіжної ради!!!  

До складу Молодіжної ради можуть входити громадяни України віком від 14 до 35 років,  які є жителями Верхньорогачицької селищної ради, учні  закладів освіти громади, члени громадської організації чи ініціативи.

Якщо бажаєте стати членом  Молодіжної ради  звертайтеся у відділ освіти, культури, молоді та спорту  Верхньорогачицької селищної ради. Адже тільки спільними зусиллями ми реалізуємо всі плани, які спрямовані на розвиток  громади.

Що для цього потрібно ? Необхідно подати пакет документів.

Пакет документів для участі в установчих зборах:

Для жителів (самовисуванців)  Верхньорогачицької селищної ради

- Заява;

- Копія паспорта/ свідоцтво про народження

Для органів  учнівського самоврядування (додатково):

- копія положення про орган учнівського самоврядування;

- витяг з протоколу засідання  керівного  органу   учнівського самоврядування з рішенням про делегування  кандидата до складу молодіжної ради відповідно затвердженої форми;

Для громадських ініціатив (додатково):

- інформаційна  довідка про заснування , склад громадської  ініціативи та  результати діяльності громадської ініціативи протягом останнього року, підписана керівником громадської ініціативи;

- лист про делегування  кандидата до складу молодіжної ради, підписаний  керівником громадської ініціативи, відповідно за затвердженої форми.

Пакети документів  на участь  в установчих зборах приймаються  до 01 травня 2021 року включно, за адресою: смт. Верхній Рогачик, вулиця Центральна 64 відділ освіти, культури, молоді та спорту Верхньорогачицької селищної ради. 

Відповідальна особа від ініціативної групи за збір заяв, узагальнення наданих документів від кандидатів на вступ до Молодіжної ради – Ліснича Ліна Вікторівна   (тел.0668808461, електронна адреса vrogachikosvita@ukr.net).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь