Пошук

Робочі виїзди до старостинських округів Верхньорогачицької громади

Дата: 31.03.2021 13:54
Кількість переглядів: 211

Робочі виїзди до старостинських округів Верхньорогачицької громади

Фото без опису

Нещодавно начальниця Верхньорогачицької ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Олена Приходько зустрілася зі старостами, землевпорядниками та потенційними декларантами Бережанського та Ушкальського старостинських округів Верхньорогачицької громади. Зустріч відбулася за участі селищного голови Світлани Коротун.

Під час спілкування очільниця податкової інспекції розповіла присутнім про права та обов’язки щодо декларування минулорічних доходів. Не оминула й питання легалізації підприємницької діяльності та трудових відносин, можливостей сервісу «Електронний кабінет» для подання податкової звітності онлайн, застосування реєстраторів розрахункових операцій та своєчасності сплати єдиного соціального внеску.

Як показує досвід минулих років, власники сільгосптехніки навесні та восени активно обробляють земельні ділянки на замовлення, отримуючи за свої послуги доходи без утримання та сплати відповідних податкових платежів. Тому податківці нагадали аграріям про обов’язок декларування доходів та сплати податків і зборів до бюджету громади.

Світлана Коротун проінформувала місцевих жителів про подальші плани громади, окреслила проблемні питання та наголосила на тому, що їх вирішення неможливе без суттєвого збільшення дохідної частини місцевого бюджету, що певною мірою залежить від прозорого декларування громадянами доходів.

Учасники зустрічі зійшлися в думці всіляко сприяти наданню якісного сервісу та практичної допомоги по заповненню декларацій, аби процедура декларування була доступною та зручною, а бюджет отримав максимальні надходження у вигляді податків.

Підписуйтеся на сторінки ДПС України та Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі в мережі Facebook та на телеграм-канал ДПС https://t.me/tax_gov_ua – з нами цікаво!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь