Пошук

Відбулося засідання виконавчого комітету Верхньорогачицької селищної ради

Дата: 26.03.2021 15:08
Кількість переглядів: 324

Відбулося засідання виконавчого комітету Верхньорогачицької селищної ради

Фото без опису

 

26 березня 2021 року відбулося засідання виконавчого комітету Верхньорогачицької селищної ради, яке пройшло під головуванням селищного голови Світлани Коротун.

У засіданні взяли участь 15 із 18 членів виконавчого комітету.

Під час засідання розглянуто низку важливих питань із різних сфер життєдіяльності громади.

Так, першочергово члени виконкому затвердили інформаційні та технологічні картки адміністративних послуг, які надаються сектором «Центр надання адміністративних послуг» Верхньорогачицької селищної ради, а також схвалили питання щодо покладення повноважень із оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення адміністраторами сектору «Центр надання адміністративних послуг» Верхньорогачицької селищної ради, затвердили відповідну Інструкцію.

Далі були прийняті рішення про створення комісій із питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Верхньорогачицької селищної ради та з питань визначення та відшкодування збитків власникам землі. Затверджено їх посадовий склад.

Також, після жвавого обговорення, виконавчий комітет прийняв рішення про затвердження Правил торгівлі на ринку селища Верхній Рогачик та затвердив тарифи на утримання торгових місць і послуги ринку, які за інформацією директора КП «Верхньорогачицький ринок» Наталії Зарембовської залишилися на рівні минулорічних.

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, надання одноразової матеріальної допомоги на лікування місцевим мешканцям Верхньорогачицької селищної ради. Відповідно до рішення виконавчого комітету з проханням про надання матеріальної допомоги звернулися 9 осіб, із яких 8 – рішення прийнято позитивно та 1 – відмовлено, у зв’язку з наданням неповного пакету документів.

З дев’яти питань порядку денного по восьми прийняті відповідні рішення, які відповідно до чинного законодавства будуть оприлюднені на офіційному вебсайті селищної ради.

Питання щодо затвердження висновку ради опіки та піклування про визначення способу участі батька Д.В. у вихованні малолітньої дитини членами виконавчого комітету не прийняте.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь