Пошук

У Верхньорогачицькій селищній раді нагадали дітям та їх батькам як захиститися від небезпеки на вулиці

Дата: 26.03.2021 09:10
Кількість переглядів: 233

У Верхньорогачицькій селищній раді нагадали дітям та їх батькам як захиститися від небезпеки на вулиці

Фото без опису

Оскільки останнім часом в Україні почастішали випадки зникнення дітей на вулиці та зважаючи на трагедію, що сталася на Херсонщині понад два тижні тому (жорстоке вбивство 7-ми річної Марійки Борисової з села Щасливе Олешківського району) Верхньорогачицьким селищним головою Світланою Коротун було доручено до початку весняних канікул провести інформаційно-профілактичну роботу зі школярами закладів загальної середньої освіти Верхньорогачицької селищної ради та їх батьками/особами, що їх замінюють, щодо правил безпечної поведінки на вулиці, зокрема – безпека пересування вулицею, безпека поводження з незнайомими людьми, безпека дорожнього руху тощо.

Тож, протягом останніх тижнів фахівцями із соціальної роботи Верхньорогачицького територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) перш за все було проведено інформаційно-профілактичні рейди в сім’ї з дітьми, що перебувають у складних життєвих обставинах.

У ході здійснення соціальної роботи батькам надано консультації з питань формування усвідомленого батьківства, виховання дітей без насильства, недопущення викрадення дітей, раціонального використання коштів державної соціальної допомоги сім’ям з дітьми. А також, проведено бесіди щодо профілактики вживання спиртних напоїв та недопущення випадків ухиляння батьків від виконання батьківських обов’язків, підтримання належних санітарно-гігієнічних умов проживання дітей у родинах.

Крім того, фахівцями із соціальної роботи виготовлено та розповсюджено серед батьків та їх дітей інформаційні буклети й пам'ятки «Захистіть дитину від викрадення і небезпек!».

Шановні дорослі!

Не забувайте нагадувати малечі правила спілкування з незнайомцями! Бережіть себе та своїх дітей!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь