Пошук

Про головне – на апаратній нараді Верхньорогачицького селищного голови

Дата: 22.03.2021 19:10
Кількість переглядів: 199

Про головне – на апаратній нараді Верхньорогачицького селищного голови

 

Фото без опису

Ранок понеділка, 22 березня 2020 року, у Верхньорогачицькій селищній раді розпочався з апаратних нарад під керівництвом Верхньорогачицького селищного голови Світлани Коротун.

У роботі заходів взяли участь: заступник селищного голови Дмитро Безрідний, секретар селищної ради Любов Мельник, начальники відділів та структурних підрозділів виконавчого комітету селищної ради, а також керівники підпорядкованих установ.

На нарадах йшлося про: підготовку до чергового засідання виконавчого комітету Верхньорогачицької селищної ради, наповнення бюджету, благоустрій населених пунктів селищної ради та прилеглих до адмінбудівель територій, роботу закладів медицини та соціального захисту.

Також вирішували проблемні питання щодо роботи навчальних закладів громади. Зокрема – хід робіт із ремонту системи каналізації Верхньорогачицького опорного закладу повної загальної середньої освіти, водопровідної мережі Самійлівського закладу повної загальної середньої освіти та забезпечення належної організації харчування в закладах освіти в частині контролю за прийомом від постачальників продуктів харчування і продовольчої сировини гарантованої якості з супровідними документами, які свідчать про їх якість (накладні, сертифікати відповідності, висновки санітарно-епідеміологічної експертизи тощо).

Окремо, учасники нарад, зупинилися на питаннях підготовки проєктів пропозицій до розроблення Стратегії розвитку Верхньорогачицької селищної ради на найближчі п’ять років враховуючи досягнення довгострокових цілей соціально-економічного розвитку території селищної ради.

По завершенню наради присутні отримали відповідні доручення стосовно якнайшвидшого вирішення піднятих питань.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь