Пошук

Неймовірні люди надзвичайно важливої професії!

Дата: 19.03.2021 10:08
Кількість переглядів: 306

Неймовірні люди надзвичайно важливої професії!

 

Фото без опису

У третю неділю березня в Україні відзначається День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, цього року свято припадає на 21 березня.

Тож, користуючись нагодою вітаємо всіх працівників цієї надважливої галузі – трудові колективи комунальних господарств селища та сіл Верхньорогачицької селищної ради, бригад із благоустрою населених пунктів, а також працівників побутового обслуговування населення Верхньорогачицького територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Пишаємось вашим професіоналізмом та відданістю роботі. Бо саме ви своєю щоденною, нелегкою, кропіткою працею робите населені пункти Верхньорогачицької селищної ради чистими та зеленими, дбаєте про належний благоустрій громадських місць, забезпечуєте постачання води в оселі кожного мешканця громади, надаєте послуги з ремонту взуття, пошиття одягу тощо.

Сповна зрозуміти виняткову важливість праці фахівців житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення можливо лише за умови, якщо саме ці працівники хоча б на один день не вийдуть на свою роботу!

Адже за нашим комфортом, за будь-яких погодних умов, часто не знаючи відпочинку під час святкових та вихідних днів стоять саме ці люди!

Тому від мешканців всієї Верхньорогачцької селищної ради хотілось би більше розуміння, культури проживання у громаді, господарського ставлення до нашого спільного дому, прагнення до чистоти і краси!

А всім-всім працівникам галузі житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення Верхньорогачицької селищної ради щиро дякуємо за надзвичайно важливу роботу! Пишаємося вами, дорогі земляки! Ви дійсно неймовірні!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь