Пошук

«Свідомість кожного та злагоджена взаємодія всіх – запорука успішної реалізації проєкту»

Дата: 18.03.2021 21:14
Кількість переглядів: 265

«Свідомість кожного та злагоджена взаємодія всіх – запорука успішної реалізації проєкту»

 

Фото без опису

Саме такого висновку дійшли на черговій зустрічі керівників селищної ради з сільгосптоваровиробниками Верхньорогачицької громади, яка відбулась сьогодні, 18 березня 2021 року.

Під час засідання ініціативна група з впровадження проєкту надання комфортних, якісних та доступних медичних послуг на базі КНП «Верхньорогачицька лікарня» у складі членів Благодійної організації «Благодійний фонд «Ініціативи та розвиток», Верхньорогачицького територіального об’єднання «Асоціація фермерів та приватних землевласників України», а також Верхньорогачицької селищної ради вчергове звернулися до землевласників із проханням про надання благодійної допомоги на реалізацію вищезгаданого проєкту.

«Наразі досить гостро постало питання щодо гарантій медичного обслуговування населення Верхньорогачицької селищної ради. Адже, з 1 квітня 2021 року, через недотримання вимог НСЗУ, першочергово, це відсутність спеціалістів, можлива загроза щодо припинення роботи пакету медичних послуг – «Паліативна стаціонарна допомога дорослим і дітям». Тож, аби верхньорогачицькі медичні заклади працювали на повну силу, а головне в інтересах місцевих пацієнтів, нам сьогодні необхідно завершити ремонтні роботи приймального відділення КНП «Верхньорогачицька лікарня», що в свою чергу, за умови наявного кадрового забезпечення, дозволить підключити пакет послуг «Стаціонарна допомога без хірургічного втручання дорослим та дітям» та відкрити відділення внутрішніх хвороб», - акцентував увагу присутніх депутат Херсонської обласної ради Михайло Романій.

Далі Верхньорогачицький селищний голова Світлана Коротун довела до присутніх спектр необхідних для реалізації проєкту робіт. Зокрема – це встановлення нових сучасних дверей у палатах, лікарських кабінетах та інших спеціалізованих приміщеннях медичного закладу, облаштування санітарних кімнат та куточків, а також всі оздоблювальні роботи відповідно до встановлених вимог.

Крім того, селищний голова Світлана Коротун та голова Благодійної організації «Благодійний фонд «Ініціативи та розвиток» Іван Капсамун подякували всім хто вже активно долучився до реалізації даного проєкту та надав матеріальну допомогу.

Серед них: ГОРДІЄНКО Сергій (ФГ «Рубін», 6 000 грн), ВИСЕЛКО Андрій (ФГ «Аркадія», 10 000 грн), СЛОНЕВСЬКИЙ Костянтин (ФГ «Аліса», 10 000 грн), ПАРАСОЧКА Анатолій (ФГ «Тайга», 1 710 грн), ПАНЧЕНКО Любов (ФГ «Олімп – Л», 500 грн), РОМАНІЙ Михайло (5 000 грн), ЛАГОВСЬКИЙ Віталій (ФГ «Віт-Агро», 2 000 грн), ЛАГОВСЬКА Марія (ФГ «Магнолія -М», 2 000 грн) та ЛАГОВСЬКИЙ Микола (ФГ «Альянс», 20 000 грн). Всього від благодійників уже надійшло – 57 210 гривень.

 

Щиро вдячні кожному за розумінні та підтримку, а всім бажаючим нагадуємо РЕКВІЗИТИ для надання посильної допомоги на розвиток медицини Верхньорогачицької селищної ради:

 

Благодійна організація «Благодійний фонд «Ініціативи та розвиток»

Філія Херсонське ОУ АТ «Ощадбанк»

Код ЄДРПОУ 36614333 МФО 352457

р/р UA603524570000026009300297645

 

Призначення платежу: благодійний внесок на медицину.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь