Пошук

На дорогах Вехньорогачицької селищної ради наводять лад

Дата: 11.03.2021 22:24
Кількість переглядів: 359

На дорогах Вехньорогачицької селищної ради наводять лад

 

Фото без опису

Ось вже декілька тижнів поспіль, навіть не дочекавшись початку обласного місячника з благоустрою та щорічної акції «За чисте довкілля» бригадою із благоустрою смт Верхній Рогачик КП «Водопровідно-каналізаційне господарство селища Верхній Рогачик» проводяться роботи з вирубки кущів та порослі, обрізки дерев, прибирання сміття та ліквідації стихійних сміттєзвалищ у придорожніх смугах автомобільних доріг, що пролягають територією Верхньорогачицької селищної ради.

Відсьогодні на чолі з Верхньорогачицьким селищним головою Світланою Коротун до очистки придорожніх смуг долучилися й трудові колективи Верхньорогачицької селищної ради, її структурних підрозділів та підпорядкованих комунальних установ.

«На території селищної ради тривають роботи з експлуатаційного утримання доріг загального користування місцевого значення. За попередньою домовленістю з державною установою «Місцеві дороги Херсонщини» однією з умов проведення ремонтних робіт дорожнього покриття автодороги О220501 (Верхній Рогачик – Новомиколаївка) є виконання комплексу заходів із очистки придорожньої смуги від дикорослої порослі, сміття та ліквідації стихійних сміттєзвалищ. Тож, аби якнайшвидше розпочати ремонтні роботи нами прийняте рішення – всією громадою долучитися до виконання даних робіт. Адже, як бачите, роботи чимало та й протяжність шляху становить понад 13 км. Як результат отримаємо відремонтовану дорогу, її гарний естетичний вигляд та звичайно ж безпечний оглядовий простір для водіїв», - підкреслила селищний голова Світлана Коротун.

Як результат, сьогодні ми вже бачимо понад 5 км вправно очищеного узбіччя автошляху О220501 (Верхній Рогачик – Новомиколаївка). Більше того, справді по-господарськи, вся вирубана поросль була пересортована та завезена для потреб опалення закладів соціальної сфери селищної ради.

Роботи з благоустрою, очищення узбіч автошляхів Верхньорогачицької селищної ради триватимуть і надалі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь