Пошук

Відбулося засідання виконавчого комітету Верхньорогачицької селищної ради

Дата: 25.02.2021 13:58
Кількість переглядів: 189

Відбулося засідання виконавчого комітету Верхньорогачицької селищної ради

 

Фото без описуСьогодні, 25 лютого 2021 року, під головуванням Верхньорогачицького селищного голови Світлани Коротун пройшло засідання виконавчого комітету Верхньорогачицької селищної ради Каховського району Херсонської області.

Першим питанням порядку денного члени виконкому розглянули проєкт Програми організації допомоги сектору поліцейської діяльності №1 відділення поліції №2 Каховського районного відділу поліції ГУ Національної поліції в Херсонській області у забезпеченні охорони публічної безпеки і порядку, профілактики злочинності на території Верхньорогачицької селищної ради на 2021 рік. Доповідачем із даного питання виступив начальник СПД №1 ВП №2 Каховського РВ ГУНП в Херсонській області Ігор Усенко, який презентував проєкт програми та детально зупинився на питаннях, що стосуються створення на території Первомаївського старостинського округу поліцейської станції та впровадження до кінця 2021 року проєкту «Поліцейський офіцер громади».

Наступним до обговорення стало питання щодо схвалення проєкту Програми забезпечення діяльності сектору «Центр надання адміністративних послуг» Верхньорогачицької селищної ради на 2021-2023 роки. Інформувала завідувач сектору Наталія Новікова.

Далі присутні розглянули звіти про виконання бюджету селища Верхній Рогачик та сільських бюджетів колишніх сільських рад за 2020 рік. Проаналізувавши виконання дохідної та видаткової частин, члени виконкому детально розібрали причини невиконання дохідної частини бюджету та заходи щодо їх усунення.

На засіданні виконкому також було розглянуто проєкт Програми індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» на 2021-2025 роки, який презентувала начальник відділу земельних відносин, житлово-комунального господарства та інвестицій виконавчого комітету Верхньорогачицької селищної ради Наталя Логвінова.

Крім того, відповідно до порядку денного, члени виконавчого комітету опрацювали заяви місцевих мешканців селищної ради для отримання матеріальної допомоги на лікування.

Завершилося засідання обговоренням питання щодо створення робочої групи з розроблення Стратегії розвитку Верхньорогачицької територіальної громади на 2021-2025 роки та затвердження її персонального складу, положення та плану роботи робочої групи.

У результаті обговорення, з усіх питань порядку денного рішення схвалені одноголосно.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь