Пошук

Нарада з питань ускладнення погодних умов по Херсонській області

Дата: 12.02.2021 10:40
Кількість переглядів: 130

Сьогодні заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Безрідний Дмитро провів засідання з керівниками та представниками всіх служб, які першими реагують на надзвичайні ситуації щодо питань погіршення погодних умов.

На нараді про вжиття заходів щодо попередження надзвичайних ситуацій, пов’язаних із ускладненням погодних умов на території області були присутні начальник СПД №1 ВП №2 Каховського РВ ГУНП в Херсонській області Усенко Ігор Сергійович, директор комунального підприємства «Водопровідно – каналізаційного господарства селище Верхній Рогачик» Давидко Сергій Миколайович, т.в.о. начальника відділу освіти молоді та спорту виконавчого комітету Верхньорогачицької селищної ради Пахомова Аліна Миколаївна, старшина РС ГУ ДСНС України у Херсонській області Матушевський Андрій Ігорович.

На порядку денному: про взаємодію місцевих органів влади з органами місцевого самоврядування щодо протидії загрозам під час ускладнення погодних умов 13 – 18 лютого 2021 року у Верхньому Рогачику та старостинський округах.

Під час наради вирішили організувати  роботу з подолання наслідків негоди та цілодобове чергування, а саме :

  • Привести в готовність до використання наявну інженерну та спеціальну техніку,сили та засоби служб, підприємств, установ та організацій, розгорнути за потреби стаціонарні пункти обігріву. забезпечити їх пальним та їжею.
  • Організувати розчистку автодоріг в селищі та старостинських округах та від населених пунктів до доріг державного значення.
  • Організувати постійний контроль за станом безпеки дорожнього руху та передбачити, за можливості, шляхи об’їзду найбільш небезпечних ділянок автомобільних доріг.
  • В разі виникнення надзвичайної ситуації пов’язаної з погіршенням погодних умов розглянути можливість обмеження навчального процесу та припинення підвозу учнів.

Верхньоргачицька селищна рада закликає жителів бути обережними на вулицях у зв’язку з негодою. Через погіршення погодних умов просимо без нагальної потреби не виходити з дому, обмежитися в пересуванні транспортних  засобах та залишати їх в безпечних місцях.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь