Пошук

Онлайн – нарада щодо реалізації проекту «Поліцейський офіцер громади»

Дата: 12.02.2021 10:36
Кількість переглядів: 133

Сьогодні, 11 лютого  відбулась онлайн – нарада щодо реалізації проекту «Поліцейський офіцер громади»

Під час відеоселекторної наради з керівниками територіальних громад у Херсонській обласній державній адміністрації начальник сектору з  питань взаємодії з громадськістю Головного управління Національної поліції в Херсонській області розповів про проект «Поліцейський офіцер громади».

Метою проекту є запобігання та припинення адміністративних правопорушень і злочинів, захист життя та здоров’я громадян, інтересів суспільства і держави.

Найголовнішим аспектом цього проекту є те, що поліцейський громади має проживати на її території та буде орієнтуватись на потреби місцевого населення. Офіцер щоденно підтримуватиме постійний контакт з місцевими мешканцями та забезпечуватиме правопорядок, зможе своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень. Також, поліцейський зможе надавати будь-які консультаційні послуги громадянам та виконуватиме функції дільничного, інспектора дозвільної системи, ювенального поліцейського та контролюватиме безпеку дорожнього руху.

У рамках проекту територіальні громади укладуть Меморандум про співпрацю з поліцією. В свою чергу поліцейські, які нестимуть службу на їх територіях, пройдуть відповідне навчання у рамках міжнародної програми.

У нараді взяли участь секретар Верхньорогачицької селищної ради Мельник Любов  та начальник відділу юридичного, кадрового забезпечення та інформаційно – організаційної роботи, цивільного захисту, недзвичайних ситуацій, мобілізаційної та оборонної роботи Трапенов Андрій.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь