Пошук

Водопостачання в селі Бабино

Дата: 09.02.2021 13:55
Кількість переглядів: 162

Забезпечення населення якісною питною водою є одним з пріоритетних завдань Верхньорогачицької селищної ради, розв’язання якого необхідне для збереження здоров’я, поліпшення умов діяльності та підвищення рівня життя населення.

Жителі села Бабино не мали можливості користуватися послугами питного водозабезпечення. Виходячи з даного становища депутати Верхньорогачицької селищної ради від відповідного округу у листопаді місяці 2020 року звернулися до голови селищної ради з клопотанням про організацію та забезпечення проведення робіт по відновленню водопостачання. Для вирішення цієї проблеми, за дорученням селищної голови Коротун Світлани Іванівни було проведено обстеження, після чого визначено фронт робіт та узгодження проведення їх виконання.Фото без опису

Отримавши доручення, комунальне підприємство «Водопровідно – каналізаційне господарство селища Верхній Рогачик» закупило два кілометри триста вісімдесят метрів пластикових труб та комплектуючий матеріал з ресурсів комунального підприємства.

Після чого, одним із перших кроків відновлення водопостачання було загорнуто центральний  водовідвід до села, протяжністю 1300 метрів. Потім проведено роботи по повній заміні водопровідної мережі, а це два кілометри триста вісімдесят метрів пластикових труб,  на території села та підвід системи до кожного будинку.

Фото без опису

В результаті проведених  робіт вдалось  забезпечити водопостачанням 24 будинки в селі Бабино,  що дає змогу покращити соціально – побутові умови проживання у селі та  сприятиме  якісному та  своєчасному  забезпеченню мешканців села питною водою.

Фото без опису

Роботи були виконанні протягом двох місяців, під керівництвом директора комунального підприємства «Водопровідно – каналізаційне господарство селища Верхній Рогачик» Давидка Сергія Миколайовича. Колектив дружно включився в роботу, використовуючи спеціалізовану техніку комунального підприємства.

Також проведення робіт відбулась завдяки небайдужим громадянам, а саме Павлишину Олегу Юрійовичу, який надав два трактори для проведення робіт, Чистопільському сільському комунальному господарству, яке надало трактор та робітників, робітникам Ушкальського комунального господарства. Новообрані депутати селищної ради Тіховський Іван Віталійович та Чигінцева Наталя Вікторівна провели роботу по забезпеченню працюючої техніки паливно-мастильними матеріалами, для загортання центрального  водоводу до села, протяжністю 1300 метрів.  Допомогу надали громадяни Гулак Анатолій Анатолійович (надав 20 літрів дизпального), Пічурін Сергій Віталійович (надав 20 літрів дизпального), депутат Верхньорогачицької селищної ради Тіховський Іван Віталійович надав 360 літрів дизпального.

Дякуємо всім за роботу!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь