Пошук

Друга річниця загибелі земляка – воїна АТО Сергія Гузенка

Дата: 08.02.2021 08:30
Кількість переглядів: 148

04 лютого - друга річниця з дня загибелі Героя України, в зоні проведення АТО, нашого земляка мешканця села Павлівка Самійлівської сільської ради Верхньорогачицької громади Херсонської області, військовослужбовця 42-го окремого мотопіхотного батальйону 57-ї окремої мотопіхотної бригади Сергія Гузенко. Фото без опису

Боєць загинув від ворожої кулі снайпера рятуючи пораненого побратима 4 лютого 2019 року у Донецькій області поблизу села Опитне. Йому був всього тридцять один рік. За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, старшого сержанта Гузенка Сергія посмертно нагородили орденом «За мужність» III ступеня.

«Боятись треба не смерті, а марно прожитого життя», так вважав і говорив Сергій, згадує мама загиблого. Саме ці слова написані на пам’ятнику молодого бійця.

У цей день, висловили співчуття та слова вдячності батькам за сина-Героя, який віддав життя за майбутнє України, сільський голова Коротун Світлана Іванівна, заступник голови Безрідній Дмитро Іванович. «Він  спішив жити, щоб все встигнути зробити. Жив чесно, правильно і по - справедливому, і не боявся смерті. Для нього було важливим  те, як проживеш це життя. Він прожив своє таке коротке життя достойно і ми гордимося ним!  Щиро дякуємо батькам Сергія за сина-патріота, який віддав життя за Україну, бажаємо їм сил і мужності справитися з горем.» - промовила Світлана Іванівна.Фото без опису

До могили загиблого покладено квіти, пам’ять про Героя вшанували хвилиною мовчання. Сергій  назавжди залишиться в серці кожного з нас, як приклад патріотизму, незламності духу, добра, самопожертви та безмежної любові до України.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь